Selecteer een pagina

App Ontwikkeling

Novel-it helpt bij het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van apps. Wilt u ook een eigen app? Neem dan contact met ons op via de knop ‘Ik wil ook een app’ bovenaan de pagina.  

Project overzicht

Hier komt nog tekst!!!!!!!!!!!!!

Project Details

Naam klant

Elegante thema´s

Project duur

6 Maanden

App Download

Elegante thema´s

Strategie

Samen met u overleggen we wat u in gedachten heeft voor de app. We gaan het hebben over hoe de app eruit komt te zien, hoe de app werkt en de daarbij behorende ontwikkelingen.

UX Design

In het gesprek gaan we het hebben over hoe de app eruit komt te zien zoals u in gedachten hebt. We bespreken bijvoorbeeld wat voor sfeer de app moet hebben, daarbij is de kleur heel belangrijk. Aan de hand van uw wensen designen wij de app.

Visual Design

Visual design is min of meer een digitale schets. Het speciale aan visual design is dat de klant de schets kan testen. De klant kan dan makkelijk meekijken en kan zelf navigeren door de app. 

Roze
Talig
Paars

Aa

Open Sans Regular 32pt

Open Sans Regular 24pt

Open Sans Regular 16pt

Open Sans Bold 14pt

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Sed  lectus nibh.

Fin

Hier moet nog tekst!!!!!!!!!!!!!!!!!